Bästa syskonvagnen i budgetskiktet
Baby Jogger City Mini Double
41
Baby Jogger City Mini Double
3,295:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa syskonvagnen i mellanskiktet
Baby Jogger City Select
13
Baby Jogger City Select
5,845:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla syskonvagnar

2me syskonvagn

Vill man ha något som är värt pengarna och har många finesser och funktioner? Ja, då är 2me syskonvagn ett utmärkt val. 2me syskonvagn finns i många olika modeller och utföranden. Självklart så vill man ju ha en god översikt av sina barn och att de ska sitta bekvämt i barnvagnen. Det finns modeller där barnen sitter bredvid varandra framåtvända bekvämt och tryggt, då kan de se allt som de åker förbi samtidigt som man är nära till hands som förälder.

Det finns också modeller som de sitter så att säga ”på” varandra i olika sitsar vilket bidrar till att det lite större barnet kan sitta längst fram då han eller hon klarar sig lite bättre utan ständig översikt, bakom har man då den lilla bebisen som antingen kan ligga i en mjuklift eller sitta i eget säte. För den lilla bebisen har man då en nära och bekväm tillsyn. Denna konstruktion bidrar till att vagnen inte är så stor och tar mindre plats, vilket kan vara en bra fördel om man bor i storstan och åker buss eller tunnelbana ofta.

2me syskonvagn brukar för det mesta finnas till ett mycket billigt och förmånligt pris, för man vill ju som förälder kanske inte lägga ut tiotusentals kronor på något som man endast kommer att använda för några år framåt. Och just därför är 2me syskonvagn ett bra val då de finns i lite varierande prisklasser men fortfarande till hög kvalitet och säkerhet.

Beroende på vart man handlar sin 2me syskonvagn finns och också många specialerbjudanden och väldigt många användbara tillbehör man kan köpa till, såsom regnskydd, skötväska, eller olika extra sitsar. Hjulen på 2me syskonvagnar finns i olika varianter, på vissa modeller så är det möjligt att låsa framhjulen vilket gör det lätt att komma upp på högre avsatser såsom trottoarer eller olika slags höjder. Det finns olika modeller som har antingen 3 eller fyra hjul, så man själv kan välja vad man tycker känns mest stabilt och smidigt att köra. 2me syskonvagn är definitivt ett flexibelt märke som erbjuder många alternativ för dig som förälder och barnen.

Syskonvagnar

En syskonvagn är en barnvagn som är anpassad för att kunna bära två barn. Det är som en enkelvagn gånger två. Ett väldigt smidigt alternativ om man har fler barn eller kanske till och med tvillingar då det är väldigt svårt att köra två stycken singelvagnar samtidigt.

Läs mer

Köpa syskonvagn

Ska man köpa en ny syskonbarnvagn men är osäker är det en god idé att kolla upp olika syskonvagn test. Det finns många olika syskonvagnar på marknaden idag och just därför är det stor konkurrens om konsumenterna då det gäller att hålla god kvalitet.

Läs mer