Bästa syskonvagnen i budgetskiktet
Baby Jogger City Mini Double
41
Baby Jogger City Mini Double
3,295:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa syskonvagnen i mellanskiktet
Baby Jogger City Select
13
Baby Jogger City Select
5,845:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla syskonvagnar

Bozz syskonvagn

Vill man ha en prisvärd barnvagn är Bozz syskonvagn en mycket bra kandidat på marknaden idag. Det finns många olika märken att välja mellan men är man inte så inbiten och erfaren så kan man lätt gå vilse i syskonvagn djungeln. Därför är Bozz syskonvagn en vagn man kan lita på och som finns för det mesta till mycket bra och billiga priser. Det finns flera olika varianter och modeller av Bozz syskonvagn, detta medför bekvämligheten att kunna ställa om och justera sin barnvagn precis som man önskar. Nästan alla Bozz syskonvagnar går att ändra på sitt och liggdel oberoende av varandra, så att det ena barnet kan sitta och titta ut över allt som man åker förbi, och det andra barnet kan sova tryggt och skönt bredvid i sin liggdel.

Bozz syskonvagn har många bra fördelar, bland annat att de har ett rymligt och stort utrymme under vagnen där man kan få plats med alla tillbehör såsom rena blöjor, ombyte för barnen, eventuell mat och privat packning. Suffletterna på barnvagnen har bra och tydliga lägen, vilket gör det lättjusterat när det är soligt eller om det kommer en skvätt regn, allt för att barnen som åker ska känna komfort. Det finns mygg och insektsnät som tillbehör till Bozz syskonvagn vilket kan vara nödvändigt under sommaren eller utlandssemestern.

Bozz syskonvagn finns i olika mått och bredd, vilket gör att man kan välja en storlek som passar för att få plats i bilen när man fäller ihop vagnen, eller komma igenom trånga dörrar. Detta är inget problem då det finns en del att välja på. Det kan vara bra att ha vissa mått som man har hemma i åtanke när man kollar på barnvagn så att allt passar när man väl kommer hem. Bozz syskonvagn är lättkörd vilket är till en stor fördel i det klimat vi lever i med växlande väder, snö, slask och lera är ingen ovanlighet i Sverige. Köper man en Bozz syskonvagn så får man något prisvärt som barnen tycker om att åka i. Bekvämlighet och smidighet är något Bozz syskonvagn medför till hela famijlen.

Syskonvagnar

En syskonvagn är en barnvagn som är anpassad för att kunna bära två barn. Det är som en enkelvagn gånger två. Ett väldigt smidigt alternativ om man har fler barn eller kanske till och med tvillingar då det är väldigt svårt att köra två stycken singelvagnar samtidigt.

Läs mer

Köpa syskonvagn

Ska man köpa en ny syskonbarnvagn men är osäker är det en god idé att kolla upp olika syskonvagn test. Det finns många olika syskonvagnar på marknaden idag och just därför är det stor konkurrens om konsumenterna då det gäller att hålla god kvalitet.

Läs mer