Bästa syskonvagnen i budgetskiktet
Baby Jogger City Mini Double
41
Baby Jogger City Mini Double
3,295:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa syskonvagnen i mellanskiktet
Baby Jogger City Select
13
Baby Jogger City Select
5,845:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla syskonvagnar

Carena syskonvagn

Har man nyligen fått utökning av ett till barn så att barnvagnen man hade inte räcker till för de bägge, då är Carena syskonvagn ett enkelt och säkert val på dagens barnvagnsmarknad. Carena syskonvagn finns i väldigt smidiga och bekväma utföranden för både barnen och föräldern. Carena har som mål att i deras sortiment skall det finnas en barnvagn för varje tillfälle i livet.

Detta betyder allt från singelvagnar till syskonvagnar, med stabilitet och enkelhet. Ett av koncepten hos Carena syskonvagn är att man som förälder skall känna att man får mycket vagn för pengarna. Detta resulterar i att Carena erbjuder prisvärda och moderna barnvagnar med funktioner som skall göra livet lite enklare. Men inte att det skall påverka kvalitet, tvärtom kvalitet gör livet enklare.

Carena syskonvagn finns i olika utföranden, och det går enkelt att komplettera med en eller två liggkorgar i vagnen och därigenom kan man anpassa hur man vill ha det till barnens ålder. Flera syskonvagnar är utrustade med lufthjul vilket medför en mer mjukare och skönare åktur för barnen. Hjulen kan också i de flesta fall låsas om man så önskar, syskonvagnarna har individuellt ställbara ryggstöd, och kan fällas med liggkorgen monterad i de flesta fallen. Allt för att man enkelt och snabbt ska kunna fälla ihop Carena syskonvagn och packa in i bilen.

Det ska inte behöva vara ett projekt att ta med sig barnvagnen, utan snarare en tillgång. När det kommer till säkerhet är alla Carena syskonvagn godkända och testade enligt den europeiska standarden EN 1888. Carena är väldigt mån om att även tygerna och textil materialet som används ska klara hårda krav när det kommer till, tvätt, ljusäkthet, hållbarhet och kemikalieinnehåll. Just därför testas dessutom vagnarna i Carenas egna testlaboratorium i Osby, där de kan säkerställa att vagnarna klarar olika tänkbara omständigheter. Allt detta bidrar till att man som förälder kan känna sig trygg när man kör sina barn i en Carena syskonvagn. För som förälder så vill man sitt barns bästa när det kommer till säkerhet och komfort, och det är det Carena strävar efter att uppnå med sina barnvagnar.

Syskonvagnar

En syskonvagn är en barnvagn som är anpassad för att kunna bära två barn. Det är som en enkelvagn gånger två. Ett väldigt smidigt alternativ om man har fler barn eller kanske till och med tvillingar då det är väldigt svårt att köra två stycken singelvagnar samtidigt.

Läs mer

Köpa syskonvagn

Ska man köpa en ny syskonbarnvagn men är osäker är det en god idé att kolla upp olika syskonvagn test. Det finns många olika syskonvagnar på marknaden idag och just därför är det stor konkurrens om konsumenterna då det gäller att hålla god kvalitet.

Läs mer