Bästa syskonvagnen i budgetskiktet
Baby Jogger City Mini Double
41
Baby Jogger City Mini Double
3,295:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa syskonvagnen i mellanskiktet
Baby Jogger City Select
13
Baby Jogger City Select
5,845:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla syskonvagnar

Emmaljunga syskonvagn

Är man ute efter något tryggt att skjutsa runt sina barn i så är Emmaljunga syskonvagn ett perfekt alternativ. Emmaljunga är ett mycket välkänt märke bland de flesta då de gjort kvalitets cyklar och barnvagnar under en mycket lång tid. Vill man ha något som är kvalitativt och svenskutvecklat så är det en stor fördel att välja Emmaljunga syskonvagn.

Det finns många olika modeller och möjligheter att så att säga forma sin syskonvagn som man vill ha den utifrån personliga önskemål. Vill man till exempel att barnen ska ha blicken framåt för att kunna se och upptäcka allt som rör sig runt omkring kan man göra det. Eller om barnen är lite mindre så vill man som förälder gärna ha en god överblick och då kan de vara vända bakåt mot den som skjuter på syskonvagnen.

Emmaljunga syskonvagn är något av det säkraste du kan skaffa dig i dagens läge. Dels för att de är väldigt hårt testade vilket resulterar i att de når upp och klarar av den europeiska standarden när det gäller kvalitet på säkerheten, och dels för att Emmaljunga själv har många olika tester från olika håll av ingenjörer för att verkligen vara säker på att det är en barnsäker produkt. Emmaljunga brukar säga att deras vagnar är begagnade på skoj, just för att de själva har testat dem innan de säljs. Detta gör att man som konsument kan känna sig trygg i att köpa en Emmaljunga syskonvagn.

Det är väldigt smidigt att kunna ha sina två barn i en syskonvagn från Emmaljunga då det är väldigt svårt att sköta två vagnar till exempel. En syskonvagn brukar ibland kallas för tvillingvagn. Utifrån att det finns fler olika modeller att välja så kan man mer eller mindre skräddarsy sin barnvagn hur man vill ha den och det finns många tillbehör till din syskonvagn. När man köper en Emmaljunga syskonvagn så brukar det kunna ingå tillbehör som kan vara nyttiga att ha med sig, mygg och insektsnät som enkelt går att fälla ned, reflexer som sitter på barnvagnen med mera. En Emmaljunga syskonvagn är ett säkert köp.

Syskonvagnar

En syskonvagn är en barnvagn som är anpassad för att kunna bära två barn. Det är som en enkelvagn gånger två. Ett väldigt smidigt alternativ om man har fler barn eller kanske till och med tvillingar då det är väldigt svårt att köra två stycken singelvagnar samtidigt.

Läs mer

Köpa syskonvagn

Ska man köpa en ny syskonbarnvagn men är osäker är det en god idé att kolla upp olika syskonvagn test. Det finns många olika syskonvagnar på marknaden idag och just därför är det stor konkurrens om konsumenterna då det gäller att hålla god kvalitet.

Läs mer