Bästa syskonvagnen i budgetskiktet
Baby Jogger City Mini Double
41
Baby Jogger City Mini Double
3,295:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa syskonvagnen i mellanskiktet
Baby Jogger City Select
13
Baby Jogger City Select
5,845:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla syskonvagnar

Regnskydd syskonvagnar

Är det en regnig dag så är det inte så roligt att gå ute på promenad med barnen i barnvagnen då man blir blöt. Men tack och lov så finns det regnskydd för syskonvagnar, det finns många olika varianter och alternativ beroende på konstruktionen av sin barnvagn. De flesta regnskydd syskonvagnar går att trä på så att de täcker hela syskonvagnen med en öppning med blixtlås som täcker själva delen där barnet ligger. Det är viktigt att man ser efter vilken modell av barnvagn man har då många olika regnskydd är anpassade till olika modeller.

Ett regnskydd för syskonvagnar brukar kunna vara så pass slitstarka att de går lika bra att använda på vintern om det snöar. Regn och snö tillhör ju det vardagliga vädret i Sverige så det gäller att man väljer något av bra kvalitet. När man kollar på regnskydd för syskonvagnar brukar det nämnas vilken slags barnvagns modell regnskyddet passar, om det är för en speciell tillverkare eller generellt för syskonvagnar. Om det är för två delar som är vända åt olika håll eller om till exempel en liggkorg skall vara på höger sida för att regnskyddet ska passa.

Det är lättsamt och smidigt att få tag i regnskydd för syskonvagnar idag då man antingen kan välja att handla i närliggande butik, eller så kan man handla på nätet och beställa hem. Ett regnskydd är något man har nytta av länge beroende på hur slitstarkt det är. Priser varierar lite men generellt sett så kostar ett regnskydd för syskonvagnar inte speciellt mycket. Regnskydden är tillverkade av olika material och ett vanligt material är polyteranbelagd polyester, detta material fungerar även bra som vindskydd då det är väldigt tätt. På vissa regnskydd så är det fastsytt reflexer i sömmarna så att man syns bra ute om det är dimmigt och regnigt. Beroende på vilken design som regnskyddet för syskonvagnen har kan barnen enkelt titta ut och se på allt regn som faller vilket kan vara roligt och spännande. När regnskyddet inte används kan det fästas lätt på vagnen, och kan enkelt plockas fram om det börjar regna.

Regnskydd syskonvagnar, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Syskonvagnar

En syskonvagn är en barnvagn som är anpassad för att kunna bära två barn. Det är som en enkelvagn gånger två. Ett väldigt smidigt alternativ om man har fler barn eller kanske till och med tvillingar då det är väldigt svårt att köra två stycken singelvagnar samtidigt.

Läs mer

Köpa syskonvagn

Ska man köpa en ny syskonbarnvagn men är osäker är det en god idé att kolla upp olika syskonvagn test. Det finns många olika syskonvagnar på marknaden idag och just därför är det stor konkurrens om konsumenterna då det gäller att hålla god kvalitet.

Läs mer