Bästa syskonvagnen i budgetskiktet
Baby Jogger City Mini Double
41
Baby Jogger City Mini Double
3,295:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa syskonvagnen i mellanskiktet
Baby Jogger City Select
13
Baby Jogger City Select
5,845:-
Köp nu
Under 6,500:-
Visa alla syskonvagnar

Syskonvagn

En syskonvagn är en barnvagn som är anpassad för att kunna bära två barn. Det är som en enkelvagn gånger två. Ett väldigt smidigt alternativ om man har fler barn eller kanske till och med tvillingar då det är väldigt svårt att köra två stycken singelvagnar samtidigt. I en syskonvagn har barnen oberoende av varandra möjligheten att antingen sova eller utforska omgivningen som svischar förbi när man är ute på en långpromenad.

Beroende på vilken design man väljer på syskonvagnen så är de riktade framåt i färdriktning eller mot den som kör barnvagnen. Det första alternativet är vanligt om barnen är lite äldre det vill säga förbi spädbarns ålder, och är barnen väldigt små är det en bekvämlighet att alltid kunna se dem i syskonvagnen.

Man kan spara en hel del pengar på att köpa en syskonvagn just för att man kan få plats med två barn i den gentemot att köpa två stycken singelvagnar. Idag så är utvecklingen och designen av syskonvagnar långt kommen vilket betyder att man kan få tag i smidiga och komfortabla modeller utan att de behöver ta enorm plats eller vara extremt tunga att skjuta på. Vill man åka iväg med bilen brukar man kunna fälla ihop syskonvagnen på ett bekvämt och smidigt sätt och likaså fälla upp den till fullstorlek. En syskonvagn har även större packningsutrymme som vanligtvis brukar vara under själva korgen där barnen ligger. Detta är ju ofta nödvändigt då man behöver ha med sig ombyte till sina barn, rena blöjor, och eventuell barnmat. Handtaget brukar vara väldigt starkt så att man även kan hänga en väska med sina personliga saker i.

Eftersom en syskonvagn är lite tyngre brukar de i de flesta fall ha bromsar vilka kan hjälpa till om man går i en nedförsbacke men också i uppförsbacke så man hela tiden inte behöver skjuta på. En syskonvagn är det perfekta valet för en familj med fler barn, och kan användas med stor säkerhet och komfort. Har man dessutom fler barn på väg så har en syskonvagn ett stort användningsområde och kan användas flera gånger i kommande framtid.

Syskonvagn, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Syskonvagnar

En syskonvagn är en barnvagn som är anpassad för att kunna bära två barn. Det är som en enkelvagn gånger två. Ett väldigt smidigt alternativ om man har fler barn eller kanske till och med tvillingar då det är väldigt svårt att köra två stycken singelvagnar samtidigt.

Läs mer

Köpa syskonvagn

Ska man köpa en ny syskonbarnvagn men är osäker är det en god idé att kolla upp olika syskonvagn test. Det finns många olika syskonvagnar på marknaden idag och just därför är det stor konkurrens om konsumenterna då det gäller att hålla god kvalitet.

Läs mer